Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Suomenkielentaitoinen kotisiivooja Helsinkiin

Helsingin tiimimme etsii reipasta kotisiivoojaa pitämään asiakkaidemme kodit hohtavan puhtaina! Työhösi kuuluu kotisiivouksen lisäksi myös muuttosiivousta ja ikkunanpesua. Tiimimme saa jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle.

TYÖN KUVAUS:

Kotisiivoojan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kotisiivoojana vastaat asiakkaidemme kotien siivoamisesta ja muista kotipalveluista, kuten esimerkiksi pyykkihuollosta. Hoidat työtäsi itsenäisellä työotteella yhdessä työparisi kanssa asiakkaidemme luona.

MEILTÄ SAAT:

-Joustavan arkipäivätyön klo 8-16 välillä

-Vapaat pyhäpäivät

-Mahdollisuuden vaikuttaa työsi määrään ja ajankohtaan

-Huippukivat työkaverit ja oman työparin

-Lähiesihenkilösi Sandran tuen, milloin ikinä sitä tarvitsetkin

-Mahdollisuuden tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikasesti 

-Huolellisen perehdytyksen työhösi

-Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme yksityisen työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun, sekä vapaa-ajalle ulottuvan tapaturmavakuutuksen

-Kattavan paketin jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa! 

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS...

...sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi. Toivomme, että olet tehnyt siivousalan töitä aiemminkin ja katsomme se eduksesi työnhaussa.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti). Myös mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan sinulle eduksi. 

TERVETULOA MEILLE SIVINAAN! 

Hae työpaikkaa >