Kotisiivous

Pyydä tarjous säännöllisestä siivouksesta!

Ota yhteyttä »

Tutustu palveluumme: 3h siivous/ 149€

Tilaa nyt!

Tilaa ilmainen tarvekartoitus!

Ota yhteyttä >>

Kodin siivouspalvelu luo aikaa itselle ja perheelle

Arki on ihanaa, kun siitä tekee helppoa! Sivina ahkeroi, jotta sinun kiireesi jäisivät kotioven ulkopuolelle. Keskitä energiasi sinulle tärkeisiin ihmisiin ja juttuihin kotitöiden sijaan. Töiden, opiskelun ja harrastusten jälkeen tuntuu hyvältä, kun voi kellahtaa sohvalle puhtaassa kodissa. Sivina auttaa arkesi pyörityksessä!

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja vankalla ammattitaidolla jo vuodesta 1997 lähtien. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan täsmällisesti ja tehokkaasti. Kaikilla työntekijöillämme on asenne kohdallaan ja ensiluokkaiset työvälineet. Työskentelemme joustavasti perheesi ehdoilla.

Millainen siivous sopisi sinun kotiisi ja elämäntilanteeseesi? Ota yhteyttä lähimpään Sivinan toimipisteeseen ja varaa ilmainen kartoituskäynti!

Mitä kotisiivous sisältää?

Siivoamme sopimuksen mukaisesti kaikki kodin kuivat tilat, keittiön, ruokailutilan, olohuoneen, makuuhuoneet, vessat sekä sauna- ja suihkutilat. Voit sopia tarpeidesi mukaan erikseen muistakin toimenpiteistä, kuten ikkunoiden pesusta. Tuomme mukanamme tehokkaan imurin, pölypussit, puhtaat mopit ja mikrokuituliinat sekä erilaisille pinnoille tarkoitetut puhdistusaineet.

Kerro meille, mitä haluat – me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista.

Katso siivouspalveluiden tarkempi esittely ja lisäpalvelut:

Kotisiivous ja kodinhoito »
Ikkunanpesu »
Suursiivous »
Muuttosiivous »
Raivaussiivous »
Pyykkihuolto »


Henkilökohtainen palvelu

Asioit aina oman yhteyshenkilösi kanssa. Oma yhteyshenkilösi huolehtii siitä, että sovitut työt tehdään ajallaan ja huolellisesti.


100% laatutakuu

Saat siivouksellemme aina täyden laatutakuun. Mikäli laatu ei vastaa sovittua, tulemme veloituksetta siivoamaan puutteelliset paikat uudelleen. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.


Ei piilokuluja

Tarjouksemme sisältävät aina kaiken siivouksesta puhdistusaineisiin ja matkoihin, joten tiedät mistä maksat. Ei yllättäviä lisäkuluja tai tarvikeostoja!


Kotimainen yritys

Olemme suomalainen, Avainlippu-sertifioitu perheyritys. Tuotamme suomalaisia palveluita suomalaisiin koteihin.

Kokemuksia Sivinan palveluista

Esko Granander
Esko Granander
12/12/2023
Palvelu on parasta mahdollista.
Annika
Annika
08/12/2023
Kiitos Piia upeasta työjäljestä ja tehokkuudesta!
raija elfengren
raija elfengren
06/12/2023
Nyt olen ollut tyytyväinen.Minulla käyviin työntekijöihin.
lauri pulliainen
lauri pulliainen
05/12/2023
Hyvä ja ystävällinen henk.kunta
Pirkko Jurvelin
Pirkko Jurvelin
01/12/2023
Kiitos Sivinan henkilökunnalle ystävällisestä ja hyvästä palvelusta!

Ota yhteyttä ja tilaa kotisiivous!

  Mitä kotisiivous maksaa?

  Katso kaupunkikohtaiset hinnat täältä!

  Esimerkki 1

  68-vuotias Tuula asuu yksin 76 m2 kerrostalokolmiossa Malminkartanossa Helsingissä. Tuulalla ei ole lemmikkejä tai suurta määrää tavaraa asunnossaan. Hänen kotinsa siivotaan huolellisesti Sivinan toimesta kerran kahdessa viikossa torstaisin. Työaikaa Tuulan asunnossa varataan keskimäärin kaksi ja puoli tuntia. Tuulan kodin siivous on arvonlisäverotonta senioripalvelua, sillä Sivina on rekisteröity palveluntuottaja. Tällöin Tuulan yhden siivouskerran hinta on

  102,60 €

  Esimerkki 2

  40-vuotiaat Antti ja Hanna asuvat kahden lapsensa ja koiransa kanssa 130m2 omakotitalossa Jyväskylän Palokassa. Pitkäkarvaisesta saksanpaimenkoira Urhosta lähtee paljon karvaa. Pienten lasten kanssa leluja ja muita tavaroita kertyy nopeasti. Antti ja Hanna haluavat keskittyä lastensa kanssa touhuamiseen, joten Sivina käy heidän luonaan joka maanantai. Sivinan työpari käyttää yhteensä neljä tuntia Antin ja Hannan asunnossa. Kodin yhden siivouskerran hinta on

  183,60 €