Sivina

Puhtautta ja huolenpitoa jo vuodesta 1997

Luotettava kumppani
kodin kiireiseen arkeen

Sivina on vuonna 1997 perustettu suomalainen ja vakavarainen kotisiivousta kotipalveluja ja kotihoitoa tarjoava yritys. Olemme kasvaneet pienestä espoolaisesta kotisiivousyrityksestä menestyväksi, valtakunnalliseksi kotipalveluketjuksi. Sivinasta saat apua arkeesi aina, kun tarvitset. Meiltä sujuu niin lastenhoito, siivoaminen kuin kotihoitokin.

Sivina on AAA-luottoluokituksen ja Avainlippu-merkin saanut kotimainen yritys. Tilaamalla kotipalveluita Sivinasta ostat työtä Suomeen!

Luotettavuus

Koti on suomalaisille tärkeä paikka, jonka avaaminen muille voi olla jännittävää. Siksi olemme luottamuksesi arvoisia aina, kun astumme kotiisi. Olemme luotettavia ja pidämme antamamme lupaukset niin asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme kuin työntekijöillemmekin. Kannamme ylpeästi myös yhteiskunnallisen vastuumme.

Itsensä kehittäminen

Meillä on jatkuva halu kehittyä ja kehittää osaamistamme ja palveluitamme. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla ja otamme mielellämme vastaan palautetta. Kannustamme ja tuemme myös kaikkia Sivinan työntekijöitä opiskeluun ja elinikäiseen oppimiseen.

Paikallisuus

Sivina on lähellä asiakkaitaan. Meillä on paikallisia toimipisteitä Espoosta Ouluun ja työllistämme yli 200 henkilöä ympäri Suomen. Olemme saaneet Avainlippu-merkin kotimaisesta työstämme. Olemme ylpeitä työllistävästä vaikutuksestamme ja vastuullisesta toiminnastamme.

Tuloksellisuus

Kannattava ja kasvava liiketoiminta mahdollistavat asiakkaille tärkeiden palveluiden tuottamisen. Tuloksellisuus vahvistaa osaamistamme ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme. Tuloksellinen toiminta takaa myös toimeentulon työntekijöillemme.

Sivina on ylpeästi avainlippuyritys!

Korkeimman luottoluokituksen yritys!

Laadukkaita ja monipuolisia palveluita valtakunnallisesti

Sivinan toiminnan sydämessä ovat aina olleet apua tarvitsevat ihmiset ja heidän kotinsa. Palveluvalikoimamme laajeni nopeasti siivouksista myös muihin kodin palveluihin, kuten asiointiapuun ja pieniin huoltotöihin, kun huomasimme asiakkaidemme kaipaavan apua arjen askareissa. Kotihoito ja muut terveyspalvelut täydentävät palveluitamme, jotta voimme huolehtia sinusta ja kodistasi kokonaisvaltaisesti.

Sivinalla on toimipisteitä ympäri Suomen, aina Helsingistä ja Turusta Ouluun saakka. Olemme lähellä, kun haluat laadukasta kotipalvelua. Laadun ja turvallisuuden varmistamiseksi päivitämme säännöllisesti omavalvontasuunnitelmamme – koska niin vastuulliset palveluntarjoajat toimivat.

Jatkuva kehittyminen Sivinan ytimessä

Me Sivinassa uskomme, että hyvää voi aina parantaa. Siksi panostamme palveluidemme kehittämiseen. Pyydämme aktiivisesti palautetta toiminnastamme henkilöstöltämme ja asiakkailtamme. Laajennamme ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti niin kotisiivouksen, kotihoidon kuin Sivina-paikkakuntien osalta.

Missiomme

Sivinan missio on auttaa ihmisiä kotonaan arjen hallinnassa tarjoamalla kotitalouksille laadukkaita ja luotettavia kotipalveluja.

Visiomme

Unelmamme on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä kotiarjen haasteissa. Tavoitteemme on, että Sivina on vuonna 2025 menestynyt, valtakunnallinen kotipalveluiden kärkiyritys. Meillä on silloin yli 400 ammattitaitoista työntekijää ja kasvamme voimakkaasti Suomessa ja Ruotsissa.

Ota yhteyttä Sivinaan!