Töihin Sivinaan!

Tule töihin Sivinaan

Hae nyt!

Etsimme jatkuvasti uusia kotisiivouksen ja kotipalveluiden ammattilaisia joukkoomme eri puolille Suomea. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa pääset tapaamaan monenlaisia ihmisiä. Sivinassa arvostetaan hyvää asennetta ja täsmällisyyttä!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituista ja vastuullista työtä suomalaisissa kodeissa, joustavat työajat, kivat työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme myös keikkatyötä, kesätyöpaikkoja ja työharjoittelupaikkoja. Pystymme tarjoamaan töitä joustavasti työntekijöillemme erilaisissa elämäntilanteissa!

Työnteko on joustavaa ja perehdytämme sinut tehtäviisi huolellisesti. Sivinassa kotisiivousta tehdään aina arkipäivisin klo 7–17 välisenä aikana, omalla toimialueella – tutun työparin kanssa tai itsenäisesti. Sosiaali-, terveys- ja vammaispalveluissa teemme töitä kahdessa vuorossa vuoden jokaisena päivänä. Työt järjestetään joustavasti ja tehokkaast ja työmatkat kohteiden välillä ovat lyhyitä.

Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja he sitoutuvat työhönsä. Haluamme olla myös työnantajana paras suomalainen kotipalveluyritys. Tämän vuoksi koulutamme säännöllisesti kaikkia työntekijöitämme harjoittelijoista esimiehiin. Työhyvinvointitoimintamme on aktiivista ja lisäksi tarjoamme työntekijöillemme työterveydenhuollon.

Mitä odotamme sinulta?

Me sivinalaiset olemme asiakaspalveluhenkisiä ja arvostamme aidosti työmme laatua! Omaathan siis hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen asenteen työntekoon. Työ Sivinassa sisältää paljon itsenäistä työskentelyä, joten arvostamme myös omatoimisuutta ja itseohjautuvuutta.

Työssäsi tulet tarvitsemaan suomen kieltä.

Osassa työtehtävistä työskentelet itsenäisesti, jolloin B-ajokortti vaaditaan. Työtehtävästä ja työpisteestä riippuen työssä käytetään joko yrityksen tai työntekijän omaa autoa. Sivina maksaa kilometrikorvaukset verottajan ohjeiden mukaisesti.

Työharjoittelu tai oppisopimuskoulutus – onnistuu!

Sivina tarjoaa työharjoittelupaikkoja eri alojen opiskelijoille sekä oppisopimuskoulutusta pääasiassa puhtausalan opiskelijoille. Sivinassa pääset tositoimiin alusta saakka! Jos haluat kehittyä kotisiivouksen tai kotihoidon huippuammattilaiseksi, olet tervetullut joukkoomme. Kysy lisää oppisopimus- ja työharjoittelupaikoistamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää avoimista työpaikoistamme!