Sairaan lapsen hoito

sairaan lapsen hoito

Sairaan lapsen
hoito kotonasi

Karhunpoika sairastaa?

Sivina tarjoaa sairaan lapsen hoitopalvelua Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Palvelun tuottamisesta vastaa Sivina Hoivanet.

Kun maailman tärkeimmät ihmiset ovat kipeänä, he ansaitsevat parhaan mahdollisen hoidon. Lapsen sairastaessa et kuitenkaan välttämättä voi olla poissa töistä. Siksi me Sivinassa haluamme olla helpottamassa lapsen sairastumisen tuomaa kuormaa tarjoamalla lämminhenkistä lastenhoitopalvelua. Osaava ja välittävä hoitajamme huolehtii lapsesi hyvinvoinnista silloin, kun se on tarpeen.

Voit luottaa meidän apuumme lapsesi hoidossa. Ammattitaitoiset lastenhoitajamme tulevat kotiisi hoitamaan sairasta tai toipumassa olevaa lasta. Sairaan lapsen hoidosta saat apua myös silloin, kun jäät kotiin tekemään etätöitä. Tarkastamme kaikkien työntekijöiden suositukset ja taustat huolellisesti rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin edellyttämää rikosrekisteriotetta myöten.

Sairaan lapsen hoito- suosittu henkilöstöetu yrityksille

Pienten lasten vanhemmille sairaan lapsen hoitopalvelu on arvokas ja tärkeä tuki työnantajalta. Sairaan lapsen hoitopalvelu auttaa perhe-elämän ja työn vaatimusten yhteensovittamisessa kiireisessä arjessa. Yrityksen työntekijällä on mahdollisuus saada lastenhoitaja kotiin, kun oma lapsi sairastuu ja työt painavat päälle.

Kun yritykselläsi on kanssamme palvelusopimus, voi tilauksen hoitopalvelusta tehdä helposti puhelimitse Sivina Hoivanetin asiakaspalvelun kautta puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.

Lue lisää sairaan lapsen hoitopalvelusta yrityksellesi!

Ota yhteyttä ja kysyy lisää sairaan lapsen hoidosta!

    Sivina Hoivanet
    Asiakaspalvelu
     puh. 010 274 4500
    hoivanet@sivina.fi
    Vitikka 4 A, 02630 Espoo