Kotipalvelut

kotipalvelut arjen apuna
avainlippu

Kotipalvelut
arjen apuna

Henkilökohtainen apu. Me olemme lisäkätesi, kun sitä tarvitset.

Ota yhteyttä »

Leikki kuin leikki onnistuu.

Lue lisää lastenhoidosta »

Käytännön apua, elämisen tukea ja hyvää seuraa kotiisi!

Mielestämme jokaisella on oikeus hyvään elämään omassa kodissaan. Joskus siihen vain kaivataan auttavaa kättä, ja silloin Sivina on paikalla! Tarjoamme kotona asumista ja itsenäistä elämää tukevia, monipuolisia kotiapu- ja hoivapalveluja. Oli tarpeissasi sitten satunnainen lastenhoito, suuren tavaravuoren järjestely tai vaikkapa lemmikkien ulkoilutus, reippaat ja luotettavat sivinalaiset ovat arkesi tukena.

Mitä on kotipalvelu?

Kotipalvelu on arkea ja elämistä tukevia apupalveluja sekä tarvittaessa myös ei-lääkinnällistä hoivaa yhdistävä palvelumuoto. Sivina Kotipalvelut tarjoaa monipuolisesti apua ja tukea arjen erilaisiin tilanteisiin. Palvelun sisältö räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti.

Henkilökohtainen palvelu

Palveluvastaavamme ovat paikalla sinua ja kotiasi varten. Oma palveluvastaavasi huolehtii siitä, että sovitut työt tehdään ajallaan ja huolellisesti.

100% laatutakuu

Saat palveluillemme aina täyden laatutakuun. Mikäli laatu ei vastaa sovittua, tulemme korjaamaan virheemme veloituksetta. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

Ei piilokuluja

Tarjouksemme sisältävät aina kaiken yhdessä sovituista työvälineistä matkoihin, joten tiedät mistä maksat. Ei yllättäviä lisäkuluja!

Kotimainen yritys

Olemme suomalainen, Avainlippu-sertifioitu perheyritys. Tuotamme suomalaisia palveluita suomalaisiin koteihin.

Kokemuksia Sivinan kotipalveluista

TUOVI LIUKKONEN
TUOVI LIUKKONEN
09/03/2023
Hyvää työtä Ainut hankaluus oli, että en osannut filippiiniä. Mutta huono englantini riitti.
Tarja Aflecht
Tarja Aflecht
07/03/2023
Nopeasti tulivat ja hoitivat hommat nopeammin kun luulin
Leila Lammassaari
Leila Lammassaari
16/02/2023
.monien vuosien kokemus Sivinan hyvästä työstä kiitollinen asiakas L.L
Lars Dahlberg
Lars Dahlberg
23/01/2023
Nopeat ja osaavat siivoojat.
Päivi Jurvala
Päivi Jurvala
06/01/2023
Sivina on huolehtinut oikein hyvin äitini kodin siisteydestä jo vuosia.
Anja tikanen
Anja tikanen
03/01/2023
Hyvä siivousjälki, ystävälliset työntekijät
K Sivenius
K Sivenius
03/01/2023
Ripeä ja ammattitaitoinen

Mitä kotipalvelu sisältää?

Esimerkki 1. Päiviin lisää tunteja

Janne on kiireinen nuoren perheen isä Turusta. Uran ja päiväkotiarjen kanssa tasapainottelu on haastavaa ja Janne huomaa kaipaavansa tukea perheensä yhteisen ajan lisäämiseen. Sivina Kotipalvelut helpottavat Jannen ajankäyttöä –siivouksen ohella ruuanlaittopalvelu valmistaa keskiviikkoisin lämpimän aterian nälkäiselle perheelle ja ulkoiluttaa samalla perheen lemmikin. Näin Janne ehtii keskiviikkoisin lapsensa kanssa uimakouluun! Sivinan Kotitalkkari vaihtaa Jannen autoon talvirenkaat ja korjaa hajonneen pihavalon, jotta Jannelle jää viikonloppuisinkin enemmän aikaa.

Esimerkki 2. Elämänlaatua ja itsenäistä asumista

Sari sairastaa ALS-tautia, jonka vuoksi hän tarvitsee apua päivittäisissä toimissaan. Sivinan henkilökohtainen avustaja Miia toimii Sarin käsinä ja jalkoina arkisissa askareissa. Miia on mukana lääkärikäynneillä, harrastuksissa ja kyläreissuilla. Sivina Kotipalvelut mahdollistaa Sarin omillaan asumisen ja itsenäisen elämän.

ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä!