Kotipalvelut

kotipalvelut arjen apuna

Kotipalvelut
arjen apuna

Henkilökohtainen apu, silloin kun sitä tarvitset.

Lue lisää »

Ammattijärjestäjä laittaa kotisi kuntoon ja tavarasi järjestykseen.

Lue lisää »

Käytännön apua, elämisen tukea ja helpotusta kotiisi!

Mielestämme jokaisella on oikeus hyvään elämään omassa kodissaan. Joskus siihen vain kaivataan auttavaa kättä, ja silloin Sivina on paikalla! Tarjoamme kotona asumista ja itsenäistä elämää tukevia, monipuolisia kotiapu- ja hoivapalveluja. Oli tarpeissasi sitten satunnainen lastenhoito, suuren tavaravuoren järjestely tai vaikkapa lemmikkien ulkoilutus, reippaat ja luotettavat sivinalaiset ovat arkesi tukena.

Mitä on kotipalvelu?

Kotipalvelu sisältää arkea ja elämistä tukevia apupalveluita sekä ei-lääkinnällistä hoivaa. Sivina Kotipalvelut tarjoaa monipuolisesti apua ja tukea arjen erilaisiin tilanteisiin. Palvelun sisältö räätälöidään aina tarpeidesi mukaisesti.

Kotipalveluun voi kuulua kodinhoidollisten asioiden lisäksi hoivapalveluita kuten pukeutumisen- ja peseytymisen apua, ulkoiluapua, tai muuta päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Kotipalvelu on myös ruoanlaittoa puolestasi, asiointiapua, ammattijärjestäjän palveluita sekä henkilökohtaista apua.

Henkilökohtainen palvelu

Palveluvastaavamme ovat paikalla sinua ja kotiasi varten. Oma palveluvastaavasi huolehtii siitä, että sovitut työt tehdään ajallaan ja huolellisesti.

100% laatutakuu

Saat palveluillemme aina täyden laatutakuun. Mikäli laatu ei vastaa sovittua, tulemme korjaamaan virheemme veloituksetta. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

Ei piilokuluja

Tarjouksemme sisältävät aina kaiken yhdessä sovituista työvälineistä matkoihin, joten tiedät mistä maksat. Ei yllättäviä lisäkuluja!

Kotimainen yritys

Olemme suomalainen, Avainlippu-sertifioitu perheyritys. Tuotamme suomalaisia palveluita suomalaisiin koteihin.

Kokemuksia Sivinan kotipalveluista

raija elfengren
raija elfengren
08/05/2024
Nyt olen ollut tyytyväinen.Minulla käyviin työntekijöihin.
Esko Granander
Esko Granander
04/05/2024
Palvelu on parasta mahdollista.
Ulla Partanen
Ulla Partanen
03/05/2024
Kokeilujen jälkeen löytyi hyvä siivousapu.

Mitä kotipalvelu sisältää?

Esimerkki 1. Päiviin lisää tunteja

Janne on kiireinen nuoren perheen isä Turusta. Uran ja päiväkotiarjen kanssa tasapainottelu on haastavaa ja Janne huomaa kaipaavansa tukea perheensä yhteisen ajan lisäämiseen. Sivina Kotipalvelut helpottavat Jannen ajankäyttöä –siivouksen ohella ruuanlaittopalvelu valmistaa keskiviikkoisin lämpimän aterian nälkäiselle perheelle ja ulkoiluttaa samalla perheen lemmikin. Näin Janne ehtii keskiviikkoisin lapsensa kanssa uimakouluun! Sivinan Kotitalkkari vaihtaa Jannen autoon talvirenkaat ja korjaa hajonneen pihavalon, jotta Jannelle jää viikonloppuisinkin enemmän aikaa.

Esimerkki 2. Elämänlaatua ja itsenäistä asumista

Sari sairastaa ALS-tautia, jonka vuoksi hän tarvitsee apua päivittäisissä toimissaan. Sivinan henkilökohtainen avustaja Miia toimii Sarin käsinä ja jalkoina arkisissa askareissa. Miia on mukana lääkärikäynneillä, harrastuksissa ja kyläreissuilla. Sivina Kotipalvelut mahdollistaa Sarin omillaan asumisen ja itsenäisen elämän.

ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä!