Tutustumistarjous 149€

Tutustumis
tarjous 149€/3h

Kokeile siivouspalveluamme nyt hintaan 149€. Hinta sisältää 3h kotisiivouksen. Muistathan hyödyntää myös 60% kotitalousvähennyksen!

Me Sivinalla siivoamme kotisi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Siivoamme kotisi, tuoden mukanamme ammattilaisten siivousvälineet ja -aineet. Siivoamme keittiön, kylpyhuoneen, pyyhimme pinnat, imuroimme ja teemme kodistasi raikkaan. Kotisiivous on kestoltaan 3 (kolme) tuntia*

Jos ihastut palveluumme, voit tilata säännöllisen siivouksen kotiisi vaikka joka viikko ja nauttia puhtaan kodin tuomasta harmoniasta.

Jos asut hieman isommassa kodissa, ja kolmen tunnin siivousaika ei riitä kotisi siivoamiseen, ei hätää. Siivoamme kotiasi myös pidempään. Ylimenevät tunnit laskutetaan normaalin hinnastomme mukaan.

Tutustumistarjous sopii ylläpitosiivoukseen, eli jos kaipaat muutto- tai raivaussiivousta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Tutustumistarjouksen voi käyttää yhden kerran /talous hintaan 149€.

*Mukaan 3h siivousaikaan lasketaan myös siivoojan siirtymä asiakkaan luo.

Hyödynnä 149€ tutustumistarjous täyttämällä lomake:

  Tai ota yhteyttä oman alueesi palveluvastaavaan!

  Henkilökohtainen palvelu

  Asioit aina oman yhteyshenkilösi kanssa. Oma yhteyshenkilösi huolehtii siitä, että sovitut työt tehdään ajallaan ja huolellisesti.

  100% laatutakuu

  Saat siivouksellemme aina täyden laatutakuun. Mikäli laatu ei vastaa sovittua, tulemme veloituksetta siivoamaan puutteelliset paikat uudelleen. Vahinkojen varalta Sivinalla on asianmukainen kattava vastuuvakuutus.

  Ei piilokuluja

  Tarjouksemme sisältävät aina kaiken siivouksesta puhdistusaineisiin ja matkoihin, joten tiedät mistä maksat. Ei yllättäviä lisäkuluja tai tarvikeostoja!

  Kotimainen yritys

  Olemme suomalainen, Avainlippu-sertifioitu perheyritys. Tuotamme suomalaisia palveluita suomalaisiin koteihin.