Sivina Vihti

Sivina Vihti helpottaa arkeasi


Sivina Vihti auttaa sinua ja läheistäsi arjen toiminnoissa. Vihdin alueella meiltä voi tilata muun muassa henkilökohtaista apua, pyykkihuoltoa, asiointiapua, ulkoilua ja muita kotipalveluja. Kysy lisää Vihdin palveluvastaavalta Marialta!

KOTIPALVELUT

Käytännön apua, elämisen tukea ja helpotusta kotiin! Tarjoamme kotona asumista ja itsenäistä elämää tukevia kotipalveluita. Henkilökohtainen apu on kokonaisvaltaista arjessa mukana elämistä ja helpottaa arjessa pärjäämistä. Kysy lisää!


Ota yhteyttä Vihtiin

Henkilökohtainen apu

Maria Inkinen
Palveluvastaava
puh. 050 439 4250
vihti@sivina.fi


Palvelusetelit ja maksusitoumukset

Maksusitoumuksilla ja palveluseteleillä järjestettävät palvelut sujuvat Sivinalta vankalla kokemuksella, asiakasta kuunnellen. Jos olet saanut LUVN (Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen) palvelusetelin tai muun maksusitoumuksen, vähennämme sen arvon laskustamme. Sinun ei tarvitse murehtia byrokratian kiemuroista Sivinan kanssa!

Kysy lisää Marialta!

Vihdissä meillä käy seuraava palveluseteli:

  • Henkilökohtainen apu-palveluseteli

yhteys

Arja Partanen-Talsta
Arja Partanen-Talsta
27/10/2023
Työntekijät olivat ystävällisiä ja tehokkaita siitäkin huolimatta, että en ollut tehnyt mitään valmisteluja heidän työnsä mahdollistamiseksi. Työn jälki oli moitteetonta.
Tapio Marjamäki
Tapio Marjamäki
22/09/2023
Työt tehdään hyvin ja asiallisesti. Ei tupakki- tai kännykkätaukoja. Siivoojat ovat ammattilaisia - heille ei kokoajan tarvitse olla muistuttamassa mitä pitää tehdä. Siivoojat ovat myös sosiaalisia!
Timo Taskinen
Timo Taskinen
07/09/2023
Siisti tulos ja iloinen palvelu!
Marja-Liisa Ollila
Marja-Liisa Ollila
24/08/2023
Tulos ylitti odotukset! Huolellista ja hyvää jälkeä, kiitos.