Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Kotisiivooja Turkuun

TYÖN KUVAUS:

Turun tiimimme etsii reipasta kotisiivoojaa pitämään asiakkaidemme kodit hohtavan puhtaina! Työhösi kuuluu kotisiivouksen lisäksi myös muuttosiivousta ja ikkunanpesua. Pieni tiimimme saa jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle. Joustava työ siivoustiimissämme sopii esimerkiksi opintojen, vanhempainvapaan, tai vaikkapa osa-aikaeläkkeen ohelle.

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Maarika. Työsi on päivätyötä klo 8-16 välillä ja voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. Meiltä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja sinusta huolehditaan hyvin, työhyvinvointitoimintamme ollessa aktiivista. Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun, käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta myös vapaa-ajalla. Uutena työsuhde-etuna tarjoamme hyviä jäsenetuja Fitness24Sevenin kuntokeskuksissa!

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS:

Olet taitava asiakaspalvelija jolla on aito halu auttaa asiakkaita, ja jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

TERVETULOA SIVINAAN! 

Hae työpaikkaa >