Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Kesätöitä kotisiivouksen parissa Lahdessa!

Työn kuvaus

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi reipasta ja asiakaspalvelusta pitävää kotisiivoojaa Lahden toimipisteellemme kesän 2023 ajaksi. Tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle!

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Eeva. Työskentelet yhdessä työparisi kanssa omien vakioasiakkaidesi sekä muiden asiakkaiden kodeissa. Työsi on säännöllinen päivätyö, jossa on kuitenkin jouston varaa. Meiltä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja työvuorosi tietoosi aina ajoissa. Sinusta huolehditaan hyvin, työhyvinvointitoimintamme ollessa aktiivista. Käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun.

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS:

Olet taitava asiakaspalvelija jolla on aito halu auttaa asiakkaita, ja jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 

Hae työpaikkaa >