Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Lähihoitajia lapsiperheiden kotipalveluun Turkuun!

Etsimme nyt TURUN tiimiimme lähihoitajia työskentelemään lapsiperheiden parissa. Työ lapsiperheiden kotipalvelussa on keikkaluontoista työtä ja tähtää perheiden arjen helpottamiseen ja tukemiseen. Työssäsi pääset leikkimään ja viettämään aikaa ihanien lasten kanssa sekä huolehtimaan heidän perustarpeistaan ja arkensa sujumisesta. Samalla helpotat perheen arjen kuormitusta ja autat vanhempia jaksamaan.

Tarjoamme sinulle työtä oman elämäntilanteesi mukaan, sinulle sopivissa perheissä. Pääsääntöisesti työvuorosi perheessä kestää kerrallaan 2-4 tuntia. Työtä on tarjolla arkisin klo 7-21 välillä, sekä lauantaisin klo 8-18 välillä. VOIT ITSE VALITA, MILLOIN HALUAT TYÖSKENNELLÄ! Parasta olisi, jos voisit sitoutua vähintään yhteen asiakasperheeseemme noin 2-3kk ajaksi. Mielellämme työllistämme sinua täysipäiväisemminkin. Halutessasi voit tehdä työvuoron esimerkiksi kahdessa eri perheessä saman päivän aikana. Työ tapahtuu pääsääntöisesti asiakasperheidemme omissa kodeissa ja kotien ympäristössä Turun seudulla.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä osaamista lasten ja perheiden aitoon kohtaamiseen. Toivomme, että sinulta löytyy ammatillista kokemusta lapsiperheiden ja pienten lasten parissa toimimisesta.

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskentelet joustavasti mukavien työtehtävien parissa kohdaten erilaisia ihmisiä. Sinulla on mahdollisuus kohdata jokainen asiakasperhe ajan kanssa ilman jatkuvaa kiireen tuntua. Olet tietysti myös vakuutettu työssäsi tapaturmien varalta. Yli 20h/viikossa tekeville tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun, yksityisen työterveyshuollon sekä vapaa-ajalle ulottuvan tapaturmavakuutuksen. Uutena työsuhde-etuna tarjoamme valikoiman jäsenetuja kuntokeskus Fit24Sevenissä. Esihenkilösi Irene on tukenasi aina kun sitä tarvitset ja meillä olet osa mahtavaa työporukkaa, jonka kanssa nautit aktiivisesta työhyvinvointitoiminnasta.

SINULTA TOIVOMME:

-Lähihoitajan (tai soveltuvaa sote-alan) tutkintoa
-Ammatillista kokemusta lapsiperheiden parissa toimimisesta
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja osaamista lapsen ja perheen kohtaamiseen
-Reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon
-Kykyä työskennellä itsenäisesti

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään yksi suosittelija aiemmista työsuhteista lasten parissa ja tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 🙂

Hae työpaikkaa >