Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

KESÄTYÖ: Kotisiivoojia Lahteen

TYÖN KUVAUS:

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalvelusta pitäviä kotisiivoojia Lahden toimipisteellemme kesän 2024 ajaksi. Meillä on Lahdessa todella kiva tiimi ja saamme jatkuvasti kiitettävää palautetta asiakkailtamme. Työtä tehdään oman työparin kanssa ja päivän asiakaskohteet sijaitsevat lähellä toisiaan. Tämä työ sopii niin aloittavalle kotisiivoojalle kuin pidemmän uran tehneellekin ammattilaiselle!

Kotisiivoojan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme kodeissa heidän toiveidensa mukaisesti. Kotisiivoojana vastaat asiakkaiden kotien siivoamisesta, muuttosiivouksista ja ikkunanpesuista. Työhösi voi kuulua myös muita kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykkihuoltoa ja lakanoiden vaihtoa. Meillä Sivinassa on käytössämme ammattimaiset siivousvälineet ja puhdistusaineet. 

Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu 31.8. saakka.

MEILTÄ SAAT:

-Kilpailukykyisen palkan (kiinteistöpalvelualan TES)

-Joustavan arkipäivätyön klo 8-16 välillä

-Mahdollisuuden vaikuttaa työsi määrään ja ajankohtaan 

-Huolellisen perehdytyksen työhösi

-Huippukivat työkaverit ja oman työparin

-Lähiesihenkilösi Eevan tuen, milloin ikinä sitä tarvitsetkin

-Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme yksityisen työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun, sekä vapaa-ajalle ulottuvan tapaturmavakuutuksen

-Kattavan paketin jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa!

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS...

...sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat SUOMEN KIELTÄ riittävän HYVIN kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi. Jos olet tehnyt siivousalan töitä aiemminkin, katsomme sen eduksesi työnhaussa.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti). Myös mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan sinulle eduksi. 

MIKÄ ON SIVINA?

Sivina on vuonna 1997 perustettu valtakunnallinen ja vakavarainen perheyritys, joka tuottaa monipuolisesti kotipalveluita ympäri Suomen. Olemme kotipalveluiden huippuammattilainen, jolla on 12 toimipistettä ja noin 200 työntekijää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Missiomme on tarjota kotitalouksille laadukkaita ja luotettavia kotipalveluja kiireisen arjen hallintaan. Meillä Sivinassa menestyvät ammattitaitoiset, kaikenikäiset ja -taustaiset siistit tyypit! 

Lisätietoja työpaikasta antaa Lahden palveluvastaava Eeva Kerttula 050 593 58 25 lahti@sivina.fi

Lähetä hakemus täyttämällä hakemuslomake.

TERVETULOA MEILLE TÖIHIN!

Hae työpaikkaa >