Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Kodinhoitaja Turkuun

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi luotettavaa asiakaspalvelusta pitävää kodinhoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Turun toimipisteelle. Työssäsi hoidat asiakkaidesi luona kotisiivousta ja kodinhoidollisia tehtäviä kuten pyykinpesua, keittiöaskareita ja esimerksi kaupassa käyntiä. Työhön kuuluu myös luonnollisesti asiakkaan huomioiminen ja ystävällinen läsnäolo asiakas aidosti kohdaten. Asiakkaat ovat usein ikäihmisiä jotka tarvitsevat apua kodin askareissa. Tämä työ ei kuitenkaan sisällä sairaanhoidollista työtä.

Hyvän työn tuloksena asiakasmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten työt ja tuntimäärät lisääntyvät tasaisesti. Tällä hetkellä tarjoamme osa-aikaista työsopimusta kodinhoidollisissa tehtävissä, mutta tarjoamme myös mahdollisuutta tehdä lisätunteja kotisiivouksen puolella.

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi mukava työyhteisö ja lähiesihenkilösi Maarika. Työskentelet omien vakioasiakkaidesi sekä muiden asiakkaiden kodeissa. Työsi on säännöllinen päivätyö, jossa on kuitenkin jouston varaa. Meiltä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja työvuorosi tietoosi aina ajoissa. Sinusta huolehditaan hyvin, työhyvinvointitoimintamme ollessa aktiivista. Koeaikasi jälkeen, tehdessäsi vähintään 20h/viikossa, käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta myös vapaa-ajallasi. Tarjoamme myös Smartum- liikunta- ja kulttuuriedun. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. 

SAATAT OLLA ETSIMÄMME OSAAJA, JOS:

Sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 🙂

Hae työpaikkaa >