Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Etsimme kokenutta kotisiivoojaa Turun tiimiin

Turun tiimimme etsii reipasta, ja jo hieman pidemmän uran tehnyttä, kokenutta puhtaanapidon ammattilaista pitämään asiakkaidemme kodit hohtavan siisteinä! Työhösi voi kuulua kotisiivouksen lisäksi muuttosiivousta ja ikkunanpesua. Pieni tiimimme saa jatkuvasti hyvää palautetta, joten työympäristö on todella ihanteellinen! Joustava työ siivoustiimissämme sopii moneen elämäntilanteeseen, esimerkiksi osa-aikaeläkkeen ohelle. 

Kotisiivoojan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kotisiivoojana vastaat asiakkaidemme kotien siivoamisesta ja muista kotipalveluista, kuten esimerkiksi pyykkihuollosta. Hoidat työtäsi itsenäisellä työotteella yhdessä työparisi kanssa asiakkaidemme luona.

MEILTÄ SAAT:

-Joustavan arkipäivätyön klo 8-16 välillä

-Vapaat pyhäpäivät

-Mahdollisuuden vaikuttaa työsi määrään ja ajankohtaan

-Huippukivat työkaverit ja oman työparin

-Lähiesihenkilösi Maarikan tuen, milloin ikinä sitä tarvitsetkin

-Mahdollisuuden tehdä töitä kokopäiväisesti tai osa-aikasesti

-Huolellisen perehdytyksen työhösi

-Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme yksityisen työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun, sekä vapaa-ajalle ulottuvan taparumavakuutuksen

-Kattavan paketin jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa!

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS...

...sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi. Toivomme, että olet tehnyt siivousalan töitä jo hieman pidempään!

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti). Myös mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan sinulle eduksi.

TERVETULOA MEILLE SIVINAAN!

Hae työpaikkaa >