Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Hoiva-avustaja Jyväskylään

TYÖN KUVAUS: 

Etsimme reipasta ja iloista hoiva-avustajaa Jyväskylän tiimiimme! Hoiva-avustajan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Työssäsi vastaat kotihoidon tukipalveluista kuten esimerkiksi ruokailusta ja asiakkaan suihkutuksesta, sekä muusta avustamisesta. Lääkehoitoa tai muuta sairaanhoidollista työtä tähän työhön ei juurikaan sisälly. Hoidat työtäsi itsenäisellä työotteella asiakkaidesi kodeissa. Toivoisimme, että sinulla olisi ammatillista kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja osaamista kohdata avustettava empaattisesti ja hänen tarpeitaan kuunnellen. Työ on osa-aikainen, n. 15-25 tuntia viikossa, mutta mikäli haluat, sinulla voi olla mahdollisuus tehdä lisätöitä myös kotisiivouksen tai lastenhoidon parissa kokemuksestasi riippuen.

MEILTÄ SAAT:

-Säännöllisen, mutta joustavan arkipäivätyön
-Mahdollisuuden kohdata jokaisen asiakkaan ajan kanssa, vailla jatkuvaa kiirettä
-Toimivan ja kivan työyhteisön
-Lähiesihenkilösi Hannan tuen sitä tarvitessasi
-Aktiivisen työhyvinvointitoiminnan
-Hyvät jäsenedit Fitness24Seven-kuntokeskuksissa
-Yli 20h/viikossa tekeville: Yksityisen työterveyshuollon, vapaa-ajalle ulottuvan tapaturmavakuutuksen sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS...

...osaat kohdata asiakkaan aidosti ja empaattisesti ja jos sinulla on aito halu auttaa asiakkaita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, sekä tulet ymmärretyksi ja pystyt kommunikoimaan suomen kielellä. Tässä työssä tarvitset hygieniapassin, ensiapukortin, sekä  b-ajokortin. Voit olla koulutuseltasi mm. lähihoitaja, mutta se ei ole tässä työssä välttämätöntä, jos sinulla on riittävästi kokemusta työstä kotihoidossa. 

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 

Hae työpaikkaa >