Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Osa-aikaisia kotisiivoojia Lahteen

TYÖN KUVAUS: 

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi reippaita ja asiakaspalvelusta syttyviä kotisiivoojia Lahden toimipisteellemme! Tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle!

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Eeva. Työskentelet yhdessä työparisi kanssa omien vakioasiakkaidesi sekä muiden asiakkaiden kodeissa. Työsi on säännöllinen päivätyö, jossa on kuitenkin jouston varaa. Toivomme, että tekisit meillä 15-37,5h viikossa. Saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja työvuorosi tietoosi aina ajoissa. Sinusta huolehditaan hyvin, työhyvinvointitoimintamme ollessa aktiivista. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun, käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta myös vapaa-ajallasi. Työntekijänämme saat myös käyttöösi hyviä jäsenetuja kuntokeskus Fit24Sevenissä.

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS:

Olet taitava asiakaspalvelija jolla on aito halu auttaa asiakkaita, ja jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 

Hae työpaikkaa >