Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Hoiva-avustaja Jyväskylään

Hoiva-avustajan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Työssäsi vastaat kotihoidon tukipalveluista kuten esimerkiksi ruokailusta ja asiakkaan suihkutuksesta, sekä muusta avustamisesta. Lääkehoitoa tai muuta sairaanhoidollista työtä tähän työhön ei juurikaan sisälly. Hoidat työtäsi itsenäisellä työotteella asiakkaidesi kodeissa. Toivoisimme, että sinulla olisi ammatillista kokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja osaamista kohdata avustettava empaattisesti ja hänen tarpeitaan kuunnellen. Työ on osa-aikainen, n. 15-25 tuntia viikossa, mutta mikäli haluat, sinulla voi olla mahdollisuus tehdä lisätöitä myös kotisiivouksen tai lastenhoidon parissa kokemuksestasi riippuen.

MEILTÄ SAAT:

säännöllisen, mutta joustavan päivätyön. Työsi kotipalvelussa on kiireetöntä ja sinulla on mahdollisuus kohdata asiakas ajan kanssa. Työyhteisömme on toimiva ja lähiesihenkilösi Hanna on tukenasi silloin kun sitä tarvitset. Meillä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja työvuorot aina ajoissa tietoosi. Sairastuessasi sinulla on käytössäsi yksityinen työterveyshuolto ja olet tietenkin työssäsi myös tapaturmavakuutettu. Työhyvinvointitoimintamme on aktiivista ja meillä olet osa mukavaa työporukkaa.

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS...

...olet taitava asiakaspalvelija jolla on aito halu auttaa asiakkaita. Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, sekä tulet ymmärretyksi ja pystyt kommunikoimaan suomen kielellä. Tässä työssä tarvitset hygieniapassin, ensiapukortin, sekä  b-ajokortin. Voit olla koulutuseltasi mm. lähihoitaja, mutta se ei ole tässä työssä välttämätöntä, jos sinulla on riittävästi kokemusta työstä kotihoidossa.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 

Hae työpaikkaa >