Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Lähihoitaja osa-aikaiseen työsuhteeseen Vihtiin

Työn kuvaus

Etsimme lähihoitajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen Vihdin alueelle. Etsimämme ammatitaitoinen ja osaava hoitaja toimii monipuolisessa tehtävässä potilaan omahoitajana. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti. Tarjolla on töitä arki-iltaisin, viikonloppuaamuisin sekä öisin. Työvuorot ovat sovittavissa joustavasti, kaikkia vuoroja ei kaikkien tarvitse tehdä.

Meillä pääset kehittymään työssäsi. Tehtävä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden tuoda omaa ammatillista osaamistasi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme.

MEILTÄ SAAT:

Meiltä saat kilpailukykyisen palkan (palkkaluokka G23) sekä yksityisen sosiaalialan TES:in mukaiset lisät. Saat joustavan ja merkityksellisen työn ihmisten parissa ja mahdollisuuden kohdata asiakkaan ajan kanssa. Tässä työssä sinulla on ainakin alkuun yksi asiakas, jonka luona käyt säännöllisesti. Esihenkilösi Veera on tukenasi silloin kun sitä tarvitset ja ympärilläsi on mahtava työporukka, jonka kanssa pääset nauttimaan aktiivisesta työhyvinvointitoiminnasta. Koeajan jälkeen sinulla on käytössäsi Pihlajalinnan työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapahtumavakuutus, jos teet meillä vähintään 20 työtuntia viikossa.

SINULTA TOIVOMME:

-Lähihoitajan (tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan) tutkintoa

-Osaamista ja empatiaa ihmisten ja perheiden kohtaamiseen

-Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja luotettavuutta

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Odotamme hakemustasi! 

Hae työpaikkaa >