Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Osa-aikainen kotisiivooja Tampereelle

Etsimme Tampereen kotisiivoustiimiimme luotettavaa ja reipasta, suomenkielentaitoista kotisiivoojaa pitämään asiakkaidemme kodit hohtavan puhtaina! Meillä on todella kiva tiimi ja saamme jatkuvasti kiitettävää palautetta asiakkailtamme. Työtä tehdään oman työparin kanssa ja päivän asiakaskohteet sijaitsevat lähellä toisiaan. Tämä työ sopii niin aloittavalle kotisiivoojalle kuin pidemmän uran tehneellekin ammattilaiselle!

Kotisiivoojan työ on monipuolista ja joustavaa päivätyötä, jota tehdään asiakkaidemme kodeissa heidän toiveidensa mukaisesti. Kotisiivoojana vastaat asiakkaiden kotien siivoamisesta, muuttosiivouksista ja ikkunanpesuista. Työhösi voi kuulua myös muita kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykkihuoltoa ja lakanoiden vaihtoa. Meillä Sivinassa on käytössämme ammattimaiset siivousvälineet ja puhdistusaineet.

Etsimme henkilöä, joka voisi tehdä työtä joustavasti ja tulisi apuun aina tarvittaessa! 🙂 

MEILTÄ SAAT:

-Kilpailukykyisen palkan (kiinteistöpalvelualan TES)

-Joustavan arkipäivätyön klo 8-16 välillä

-Hyvät kouluttautumismahdollisuudet yhteistyökumppanimme Taitotalon kanssa (+huomioi mahdolliset koulutuslisät!)

-Mahdollisuuden vaikuttaa työsi määrään ja ajankohtaan 

-Huolellisen perehdytyksen työhösi

-Huippukivat työkaverit ja oman työparin

-Lähiesihenkilösi Susannan tuen, milloin ikinä sitä tarvitsetkin

-Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

-Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme yksityisen työterveyshuollon palvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun

-Kattavan paketin jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa!

 

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS...

...sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat SUOMEN KIELTÄ riittävän HYVIN kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi. Toivomme, että olet tehnyt siivousalan töitä aiemminkin ja katsomme se eduksesi työnhaussa.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti). Omaa autoa et tarvitse välttämättä, sillä liikkuminen tapahtuu pääosin Sivinan autolla. 

MIKÄ ON SIVINA?

Sivina on vuonna 1997 perustettu valtakunnallinen, vakavarainen perheyritys, joka tuottaa monipuolisesti kotipalveluita ympäri Suomen. Olemme kotipalveluiden huippuammattilainen, jolla on 11 toimipistettä ja noin 200 työntekijää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Missiomme on tarjota kotitalouksille laadukkaita ja luotettavia kotipalveluja kiireisen arjen hallintaan. Meillä Sivinalla menestyvät ammattitaitoiset, kaikenikäiset ja -taustaiset siistit tyypit!

 

TERVETULOA MEILLE SIVINAAN!

Hae työpaikkaa >