Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Osa-aikainen kotisiivooja Hämeenlinnaan

Etsimme nyt Hämeenlinnan tiimimme vahvistukseksi reipasta kotisiivoojaa osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle. Joustava työ siivoustiimissämme sopii esimerkiksi opintojen, vanhempainvapaan, tai vaikka osa-aikaeläkkeen ohelle.

MEILTÄ SAAT:

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Terhi. Työskentelet yhdessä työparin kanssa ja työhösi kuuluu kotisiivousta, kuten esimerkiksi muuttosiivousta sekä ikkunanpesua. Työsi on päivätyötä klo 8-16 välillä ja voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Meiltä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja sinusta huolehditaan hyvin, työhyvinvointitoimintamme ollessa aktiivista. Käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. Yli 20h/viikossa tekevälle tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun.

TÄMÄ TYÖ SOPII SINULLE, JOS:

Olet taitava asiakaspalvelija jolla on aito halu auttaa asiakkaita, ja jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä reipas asenne työntekoa kohtaan. Toivomme, että olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

TERVETULOA SIVINAAN! 

Hae työpaikkaa >