Categories
Blogi Uutiset

Sivina Oy vahvistaa sosiaalipalvelujaan ostamalla Hoivanet Oy:n

Espoolainen Sivina Oy on ostanut helsinkiläisen Hoivanet Oy:n koko osakekannan marraskuun lopussa 2021. Hoivanetin palvelut ja noin 200 työntekijän työsuhteet jatkuvat ennallaan.

Valtakunnallinen Sivina luottaa paikallisuuteen kuntapalveluissaan

24-vuotias Sivina on suomalainen valtakunnallinen ja vakavarainen perheyritys, joka on keskittynyt kotiin tuotaviin palveluihin: kotisiivoukseen, kotipalveluihin ja kotihoitoon. Sivina palvelee suomalaisia kotitalouksia 11 toimipisteestään paikallisesti, lähellä asiakasta. Sivina-kaupunkeja ovat pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Oulu, Pori ja Vaasa. Liikevaihtoa Sivina teki vuonna 2020 noin 5,5 me. Kaupan jälkeen Sivina-konsernilla on asiakkaita yli 6.000 ja henkilökuntaa noin 400.

Hoivanetillä erinomainen asiakastyytyväisyys ja osaava henkilökunta

”Hoivanetin osto tukee Sivinan tavoitetta toimia kuntien kumppanina valtakunnallisesti kotiin tuotavissa sosiaalipalveluissa ja kotihoidossa” toteaa Sivina Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pietilä. Hoivanetin kotipalvelut toimivat valtakunnallisesti, ja yhtiön toiminta sulautuu hyvin Sivinan toimipisteverkostoon. Hoivanet on vahva lapsiperheiden kotipalvelussa, yrityksille tarjottavassa sairaan lapsen hoitopalvelussa sekä yksityisessä lastenhoidossa. Sivina näkee arvokkaana erityisesti yhtiön johdon ja henkilökunnan kokemuksen, osaamisen ja sitoutumisen palvelun laatuun. Erinomainen asiakastyytyväisyys (NPS-luku vaihdellut vuosina 2018…2021 välillä 94…98) kertoo työntekijöiden osaamisesta ja sitoutumisesta työhön.

“Olemme iloisia voidessamme jatkaa Sivinan kehittämistä yhdessä Hoivanetin ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Ja luvassa on jatkossakin sekä orgaanista kasvua että uusia yritysostoja”, toteaa Sivinan toimitusjohtaja Pietilä.

”Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan Sivinan kunta-asiakkaita. Sivinan ja Hoivanetin osaaminen ja palvelut täydentävät toisiaan erinomaisesti ja pitkäaikainen tavoitteemme maanlaajuisesta palveluverkostosta toteutuu”, toteaa Hoivanet Oy:n toimitusjohtaja Minna Isotalus.

Lisätietoa

Pasi Pietilä, toimitusjohtaja, Sivina Oy, 0500-620672, pasi.pietila@sivina.fi
Minna Isotalus, toimitusjohtaja, Hoivanet Oy, 050-5276792, minna.isotalus@hoivanet.fi