Categories
Tiedotteet

ProHoiva Oy osti Sivina Kotihoito Oy:n kotihoitoliiketoiminnan

Prohoiva osti Sivina Kotihoito Oy:n kotihoitoliiketoiminnan

Kuvassa Nora ja Promise Nwagu ProHoivalta sekä Pasi Pietilä ja Iina Voipio Sivinalta.

“ProHoivan ja Sivinan palvelut täydentävät toisiaan erinomaisesti”, kertoo Sivinan toimitusjohtaja, Pasi Pietilä.


Kotihoitopalveluita tuottava yritys ProHoiva Oy on ostanut Sivina Kotihoito Oy:n pääkaupunkiseudun kotihoidon liiketoiminnan. Liiketoimintavastuu siirtyi 1.4.2023 alkaen ProHoivalle. Kaupan mukana ProHoivalle siirtyvät sekä Sivinan pääkaupunkiseudun kotihoitoasiakkaat että kotihoidon työntekijät. Sivina Kotihoito Oy:n tuottamat muut palvelut säilyvät ennallaan.

ProHoiva Oy on perustettu vuonna 2018 tuottamaan terveydenhuoltolain ja sosiaalipalvelulain mukaista kotihoitoa, kotihoidon tukipalveluita ja näiden palveluiden henkilöstövuokrausta koko pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

ProHoivan tavoitteena on tuoda jokaiseen asiakaskohtaamiseen turvaa ja iloa. Turva syntyy ProHoivan ammattitaidosta ja osaamisesta, ja ilo syntyy siitä, millä asenteella yritys toteuttaa työtään – sydän mukana toiminnassa. ProHoivan palveluita ohjaavat arvot: kunnioitus, ihmisarvo, itsemääräämisoikeus, palvelualttius ja luottamus.

“Sivinan pääkaupunkiseudun kotihoidon osto tukee ProHoivan tavoitetta toimia kuntien ja yksityisasiakkaiden luotettavana kumppanina kotiin tuotavissa sosiaali- ja terveyspalveluissa”,

toteaa ProHoiva Oy:n toimitusjohtaja Promise Nwagu. ProHoiva näkee arvokkaana erityisesti yhtiön henkilökunnan kokemuksen, osaamisen ja sitoutumisen palvelun laatuun.

“Olemme iloisia voidessamme jatkaa kotihoidon kehittämistä yhdessä Sivinan ammattitaitoisen henkilöstön kanssa”,

Nwagu iloitsee.

Sivina-yhtiöt keskittyvät jatkossa kotisiivoukseen ja sosiaalipalveluihin, kuten lapsiperheiden kotipalveluihin, valtakunnallisesti 11 toimipisteessään.

”ProHoivan ja Sivinan osaaminen ja palvelut täydentävät toisiaan erinomaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme antaa kotihoitomme ProHoivan osaaviin käsiin,”

kertoo Sivina Oy:n toimitusjohtaja Pasi Pietilä luottavaisin ja tyytyväisin mielin.  

Lisätietoa antavat: 

Pasi Pietilä, toimitusjohtaja, Sivina Oy, 0500 620 672, pasi.pietila@sivina.fi
Promise Nwagu, toimitusjohtaja, ProHoiva Oy, 0440 401 069, info@prohoiva.fi