Categories
Uutiset

Kuukauden työntekijä on Paula Steele!

On hyvä muistaa hyvän palautteen ja kiitosten antamisen merkitys. Me Sivinalla valitsemme kuukasittain joukostamme työtekijän, jonka työskentelytapa tai työn jälki on jollakin tavalla erottunut joukosta edukseen. Elokuussa halusimme valita kuukauden työntekijäksi Paula Steelen, joka toimii henkilökohtaisena avustajana Vihdissä liikuntarajoitteiselle henkilölle.

“Käytännössä toimin avustettavani toisena ruumiinpuoliskona. Eli avustan häntä kaikessa, missä tarvitaan kahta kättä ja kahta jalkaa. Myös kaverina oleminen on tärkeää”, iloisen pirskahteleva Steele kertoo. Toimittajana päätyötään tekevä Steele toimii avustajana pari kolme kertaa viikossa: “Toimittajan työ on melko itsenäistä, joten ihmisten kanssa työskentely tasapainottaa työviikkoa kivasti.”

”On kiva olla erilaisten ihmisten seurassa. Alut ei aina ole helppoja, mutta hyvällä yhteistyöllä tullaan kavereiksi.”

Steele kertoo olleensa aina kiinnostunut tekemään töitä erilaisten persoonien kanssa ja ymmärtämään, miten muut näkevät tämän maailman. Siitä kertoo myös ehkä se, että hänellä on tutkinto myös psykologian alalta. “Koen tosi kiinnostavana, että mahdollisuus asettua toisen henkilön saappaisiin. Vakka eihän koskaan voi täysin ymmärtää, millaista toisen elämä haasteineensa on.”

“Käytännössä toimin avustettavani toisena ruumiinpuoliskona. Eli avustan häntä kaikessa, missä tarvitaan kahta kättä ja kahta jalkaa.”

Henkilökohtaisena avustajana toimiminen tuo mukavaa vaihtelua Steelen arkeen: “Itselleni ainakin avustajan hommat on ollut tosi kiva lisätyö. Jos kaipaa muun arjen ohelle vähän toisenlaista ympäristöä ja lisätuloja, niin tää on aivan loistava homma.”

Kuukauden työntekijä-titteli kuuluu tällä kertaa Steelelle, koska hän on äärimmäisen luotettava ja kova tekemään töitä. “Tuntuu kyllä, että Sivinalla otetaan työntekijä huomioon. Aina on saanut apua, jos sitä on tarvinnut. Myös luottamusta on löytynyt esimiehen puolelta.”

Lisäksi hänellä on mahtava huumorintaju ja taito puuttua huomaavaisesti tilanteisiin, joihin on puututtava. “Paula pitää mut ajantasalla miten asiakkaan luona sujuu. Paulasta on kaikki asiakkaat tykänneet kovasti, hän on ajoissa, hoitaa hommat kuin hommat ja on hyvää seuraa.” kertoo hänen esihenkilönään toimina Maria Inkinen, ja naurahtaa: “Voisin jatkaa tätä listaa loputtomiin”.