Categories
Tiedotteet

Kotipalvelu Ykköset on nyt Sivina Kotihoito

Sivina ja Kotipalvelu Ykköset Oy yhdistivät voimansa jo 2017. Keväällä 2021 toimintaa jatketaan yhteisen Sivina-brändin alla. Muutos parantaa Sivinan kotisiivouksen, kotipalvelun ja kotihoidon saatavuutta ja laajentaa yhtiön palvelutarjontaa.

Nimenmuutos yksinkertaistaa Sivinan asiakkaiden asiointia ja yhteydenottoja. Samalla palvelun henkilökohtaisuus paranee: nyt myös jokaisella Sivina Kotihoidon asiakkaalla on oma palveluvastaavansa. Yhtiön Y-tunnus säilyy entisellään.

Uusi nimi, samat iloiset ihmiset

Moni asia pysyy samana – uusi nimi ei vaikuta olemassaoleviin sopimuksiin eikä asiakkuuksiin. ”Muutos on pieni ja asiakkaalle pelkästään positiivinen”, kertoo Sivina Kotipalvelut Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Eeva Roilas ja jatkaa: ”Palvelu jatkuu samalla iloisella asenteella ja samoilla reippailla työntekijöillä. Vain yrityksen nimi muuttuu.”

Kaikki palvelut yhdestä osoitteesta

Sivina tarjoaa laajan valikoiman kodin palveluita siivouksesta lastenhoitoon ja kaupankäyntiavusta kotihoitoon. Nimenmuutoksen jälkeen kaikki palvelut löytyvät samasta osoitteesta: www.sivina.fi

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pasi Pietilä, puh. 0500 620 672, pasi.pietila@sivina.fi

Sivina Oy on vuonna 1997 perustettu, suomalainen kotisiivousta, kotipalveluita ja kotihoitoa tuottava perheyritys, joka työllistää noin 200 henkeä ympäri Suomen. Konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Sivina Kotipalvelut Oy, Sivina Kotihoito Oy (ent. Kotipalvelu Ykköset Oy) sekä Sivina Sverige AB. Sivina on AAA-luottoluokituksen ja Avainlippu-merkin saanut kotimainen yritys. 

Sivina Kotihoito Oy on vuonna 2005 Kotipalvelu Ykköset Oy -nimellä perustettu, pääkaupunkiseudulla toimiva kotisiivous- ja kotihoitoyritys. Sivina Oy osti Kotipalvelu Ykköset Oy:n elokuussa 2017 ja yhtiö muutti nimekseen Sivina Kotihoito Oy maaliskussa 2021.