Työpaikkailmoitus

työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Kodinhoitaja Helsinkiin

TYÖN KUVAUS: 

Etsimme nyt Helsingin kodinhoidon tiimimme vahvistukseksi reipasta ja asiakaslähtöistä työntekijää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Miian luotsaama tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kodinhoidon ja kotisiivouksen ammattilaiselle, että jo pidemmän uran tehneelle. Hyvän työn tuloksena asiakasmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten työt ja tuntimäärät lisääntyvät tasaiseen tahtiin. Toivomme, että voit tarvittaessa lisätä työtuntejasi tilausmäärien kasvaessa. 

MEILTÄ SAAT:

Meiltä saat joustavan työn ja huolellisen perehdytyksen tehtävääsi. Olet osa tiivistä työyhteisöä ja lähiesihenkilösi Miia on tukenasi, kun sitä tarvitset. Meillä nautit joustavasta mutta säännöllisestä työstä ja aina vapaista pyhäpäivistä. Yli 20h/viikossa työskennellessäsi sinulla on sairastuessasi käytössäsi yksityinen työterveyshuolto, vapaa-ajalle ulottuva tapaturmavakuutus sekä liikunta- ja kulttuurietu. Tapaat työkavereitasi säännöllisten palaverien merkeissä ja myös työhyvinvointitoimintamme on aktiivista. Uutena työsuhde-etuna pääset hyödyntämään hyviä jäsenetuja Fitness24Seven-kuntokeskuksissa!

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS SINULTA LÖYTYY:

Me sivinalaiset olemme asiakaspalveluhenkisiä ja arvostamme oman työmme jälkeä! Etsimällämme henkilöllä on siis hyvät vuorovaikutustaidot ja innokas asenne työntekoa kohtaan. Osaat kohdata asiakkaan aidosti ja ystävällisesti. Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta ymmärrettävää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet täsmällinen ja luotettava. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin ja olisi hyvä jos sinulla olisi auto käytössäsi. Maksamme kilometrikorvaukset tuloverolain mukaisesti.

Sivinalla menestyvät kaikenikäiset ja -taustaiset siistit tyypit! Tule mukaan kasvavaan porukkaamme.

Hae työpaikkaa >