xEtusivu

Kodin
ammattilainen
auttaa jaksamaan

Ajankohtaiset edut ja tarjoukset

Esittelysiivous

nyt

-15%

Suursiivous

alkaen

79€

Kokemuksia Sivinan palveluista

Juha Juvonen
Juha Juvonen
21/12/2022
Huonoa jälkeä maton alla suuria hiekkakasoja ja kaikenlaista tavaraa katosi paljon
Riitta Marjamäki
Riitta Marjamäki
15/12/2022
Siistijät ovat olleet kohteliaita ja tekevät työnsä eritttäin hyvin. Suosittelen.
ReIjo Närvänen
ReIjo Närvänen
15/12/2022
Olen hyvin tyytyväinen Sivinan työsuoritukseen ja ystävällinen palvelu on iso plussa.
Marja Toivanen
Marja Toivanen
12/12/2022
Nykyinen työntekijä on todella hyvä. Nyt talamme asukkaat ovat saaneet valita kevään ajat. Ongelma on se, että aikataulussa ei ole lainkaan huomioitu ruokailutaukoa, mikä pitkässä työpäivässä tulee olla.
Markku Vähätalo
Markku Vähätalo
12/12/2022
Olen saanut hyvät palvelut, sopimuksen mukaan.

Sivina on ylpeästi avainlippuyritys!

Korkeimman luottoluokituksen yritys!

Paikalliset toimipisteemme

Kotisiivous
Kotipalvelut
Kotihoito
SUOMALAISTEN KOTIEN APUNA JO YLI 20 VUOTTA

Sivina on vuonna 1997 perustettu, laadukasta kotisiivousta, kotipalveluja ja kotihoitoa tarjoava, ylpeästi ja aidosti suomalainen perheyritys. Olemme AAA-luottoluokituksen saanut kotisiivouksen ja kotipalveluiden huippuammattilainen! Uskomme luottamuksen, itsensä jatkuvan kehittämisen ja paikallisuuden voimaan. Siksi Sivina on sertifioitu avainlippuyritys. Puhtaus ja siisteys ovat hyvän arjen perusta. Lue Sivinan tarina tästä!

Sivinalla on 12 toimipistettä ja noin 200 työntekijää Suomen suurimmissa kaupungeissa. Lisäksi toimimme Ruotsin Tukholmassa kymmenen hengen voimin.

Palvelemme teitä vankalla ammattitaidolla asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti, joustavasti – ja aina sovitusti/sopimuksen mukaan. Tarjoamme aina tilaamallesi työlle laatutakuun. Ota yhteyttä, kun kaipaat luotettavaa ja osaavaa kumppania kiireiseen arkeen!

Töihin Sivinalle

Etsimme jatkuvasti hyviä kotisiivoojia, reippaita lähihoitajia ja vastuullisia sairaanhoitajia!

Jos olet yli 18-vuotias, luotettava ja vastuuntuntoinen, erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tuleva ja itsenäisestä työskentelystä kiinnostunut henkilö, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön menestyvässä, vakavaraisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi huippuammattilaiseksi. Kysy myös harjoittelumahdollisuuksista!

Hae töihin »

Sivina on luotettava ja huolehtiva työnantaja. Haluamme olla työnantajana paras suomalainen kotipalveluyritys. Sen vuoksi koulutamme kaikkia työntekijöitämme harjoittelijoista esimiehiin säännöllisesti. Sivinassa saat hyvän perehdytyksen työhösi, ammattilaisen työvälineet käyttöösi ja mahdollisuuden palkitsevaan uraputkeen.

Työntekijämme kiittävät hyvää työilmapiiriä säännöllisesti! Sivinassa viihdytään pitkään.

Katso työntekijöidemme kokemuksia »