Työpaikkailmoitus

Työpaikkailmoitus

Kodinhoitaja vakituiseen työsuhteeseen Poriin

Haluatko tehdä merkityksellistä ja arvokasta työtä ihmisten arjen helpottamiseksi? Nyt siihen tarjoutuu loistava tilaisuus suomalaisessa perheyrityksessä. Etsimme osa-aikaista kotipalvelun ammattilaista tiimiimme!

Etsimme nyt Porin tiimimme vahvistukseksi reipasta ja asiakaslähtöistä kodinhoitajaa osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Kaija-Riitan luotsaama tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kodinhoidon ja kotisiivouksen ammattilaiselle että jo pidemmän uran tehneelle. Hyvän työn tuloksena asiakasmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten työt ja tuntimäärät lisääntyvät tasaisesti. Meillä on työtä tarjolla myös lastenhoidon parissa, kysythän lisää!

MEILTÄ SAAT:

Meiltä saat joustavan työn ja huolellisen perehdytyksen tehtävääsi. Olet osa tiivistä työyhteisöä ja lähiesihenkilösi Kaija-Riitta on tukenasi, kun sitä tarvitset. Meillä nautit joustavasta mutta säännöllisestä työstä ja aina vapaista pyhäpäivistä. Yli 20h/viikossa työskennellessäsi sinulla on sairastuessasi käytössäsi yksityinen työterveyshuolto, vapaa-ajalle ulottuva tapaturmavakuutus sekä liikunta- ja kulttuurietu. Tapaat työkavereitasi säännöllisten palaverien merkeissä ja myös työhyvinvointitoimintamme on aktiivista.

SAATAT OLLA ETSIMÄMME HENKILÖ, JOS SINULTA LÖYTYY:

Me sivinalaiset olemme asiakaspalveluhenkisiä ja arvostamme oman työmme jälkeä! Etsimällämme henkilöllä on siis hyvät vuorovaikutustaidot ja innokas asenne työntekoa kohtaan. Osaat kohdata asiakkaan aidosti ja ystävällisesti. Työn luonteen vuoksi odotamme sinulta ymmärrettävää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet täsmällinen ja luotettava. B-ajokortin tarvitset myös tässä työssä.

Sivinalla menestyvät kaikenikäiset ja -taustaiset siistit tyypit! Tule mukaan kasvavaan porukkaamme.

Hae työpaikkaa >