Rekry: Lähihoitaja

Hyvää työtä, lähihoitaja!

Tule töihin hyvään tiimiin

Sivinalla sinua odottaa pieni, lämmin ja iloinen tiimi lähihoitajia ja sote-alan ammattilaisia. Palveluitamme ovat lapsiperheiden kotipalvelu, kotihoito sekä erilaiset arkea helpottavat kotipalvelut. Tarjoamme vastuullista, hyvin järjestettyä työtä asiakkaidemme kodeissa sekä vakituisille että keikkatyöläisille. Meillä on hyvä yhteishenki ja huolehdimme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistammekin.

Tällä hetkellä haemme lähihoitajia Uudellemaalle sekä Turun ja Oulun alueille.

Tavoitteenamme on, että kaikki työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja he sitoutuvat työhönsä. Haluamme olla myös työnantajana paras suomalainen kotipalveluyritys. Tämän vuoksi koulutamme säännöllisesti kaikkia työntekijöitämme.

Kunnon työstä kunnon palkka

Lähihoitajan työ on vaativaa, joten siitä on oikeus saada kunnon palkka. Uskomme, että kun hoitajan työehdot ovat kohdillaan, löytyy myös intoa ja vapautta palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla – hymyssä suin.

Ota yhteyttä ja jutellaan tarkemmin uuden työsi ehdoista »

Aina aikaa asiakkaalle

Ihmisen kohtaamisessa ei saa olla kiire. Mielestämme se ei riitä, että pakolliset työt hoidetaan huiskien ja heti juostaan ulos ovesta. Hoitotyössä tarvitaan aikaa kuunnella, keskustella ja olla läsnä.

Palvelumme on järjestetty niin, että hoitajalla on aina aikaa asiakkaalle. Ei 5 minuutin pikavisiittejä, vaan aikaa varataan joka käyntiin riittävästi.

Hae Sivinalle

Jätä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Tapaamisiin!