Siivousarvonnan säännöt

Siivousarvonnan säännöt

 • 1. Arvonnan järjestää Sivina Kotipalvelut Oy. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa yksityishenkilö. Siivouspalvelu on käytettävissä Sivinan toimialueilla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Lahti, Hämeenlinna, Turku, Pori, Tampere, Jyväskylä ja Oulu).
 • 2. Arvontaan voi osallistua 10.4.-15.12.2023 välisenä aikana. Palkinnon arvonta suoritetaan kerran kuukaudessa ja siivouspalvelun käyttö tulee aloittaa kohtien 5. ja 6. mukaisesti.
 • 3. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluttua arvonnasta, lunastamatonta palkintoa ei korvata ja Sivina Kotipalvelut Oy valitsee uuden voittajan. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.
 • 5. Joka kuukausi arvottava palkinto sisältää kolmen tunnin kertasiivouksen, ikkunanpesun tai muun kotipalvelun. (Arvo on noin 150€). Kuukausittain arvottava palkinto on lunastettava 6kk sisällä voittajan arpomisesta.
 • 6. Pääpalkinto sisältää kolmen tunnin (3h) kotisiivouksen yhteen kotitalouteen 12 kuukauden ajalta. Palkintoa ei voida vaihtaa rahaksi. Osallistuja voi voittaa palkinnon vain yhden kerran. Pääpalkinnon arvo on n. 1800€. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintojen arpajaisveroista. Pääpalkinto on lunastettava, eli siivoussopimus solmittava tammikuun 2024 aikana. Tämän jälkeen palkintoa ei voi enää lunastaa.
 • 7. Arvontaan voi osallistua osoitteessa www.sivina.fi Sivinan siivouskyselyn kautta. Arvontaan voi osallistua 15.12.2023 saakka ellei toisin ilmoiteta. Kampanja voidaan lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Arvomme voittajan joka kuukausi palkintona kertasiivous/ ikkunanpesu/ muu kotipalvelu (3h) ja pääpalkinto arvotaan joulukuussa 2023.
 • 8. Arvontaan voi osallistua vain täyttämällä siivousarvonnan pakolliseksi merkatut kentät. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tiedoista, joiden takia mahdollista palkintoa ei voida toimittaa.
 • 9. Järjestäjä ei käytä annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin ellei osallistuja ole siihen antanut lupaa. Järjestäjä ei myöskään luovuta annettuja tietoja kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostia ja puhelinnumeroa käytetään voittajan tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tai puhelimitse tietoa liittyen arvontaan tai tietoa tarjouksista Sivinan siivous- tai kodinhoitopalveluihin.
 • 10. Arvontaan on mahdollista osallistua myös hyväksymättä asiakasrekisterin tietosuojaselosteemme mukaista yhteystietojen käsittelyä. Tällöin osallistuminen tapahtuu lähettämällä osallistumistiedot sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sivina.fi. Mainitse viestissäsi millä tavalla haluat tietojasi käsiteltävän.
 • 11. Voittaja hyväksyy sen, että hänen voittonsa voidaan ilmoittaa Sivinan verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.
 • 12. Voittaja suostuu antamaan videomuotoisen haastattelun tai sopivan kuvan ja tekstimuotoisen haastattelun. Videot, kuvat ja tekstit tulevat Sivinan käyttöön esimerkiksi verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan ja niiden tuottamisesta vastaa Sivina Kotipalvelut Oy.
 • 13. Arvonnan järjestäjä vastaa arvonnan sisällöstä. Sivina Kotipalvelut Oy ei vastaa mahdollisista arvontaan vaikuttavista teknisistä ongelmista tai muista olosuhteista.
 • 14. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.
 • 15. Sivinan työntekijät perheineen eivät ole mukana arvonnassa. 
 • 16. Facebook tai mikään muu vastaava taho ei ole mukana arvonnassa ja kilpailusta vastaa Sivina Kotipalvelut Oy.
 • 17. Arvonnan järjestäjällä on milloin tahansa oikeus muuttaa näitä sääntöjä. Sääntöjä ei kuitenkaan voi muuttaa takautuvasti.