Categories
Työpaikat

Kotisiivooja Turkuun

Haluatko tehdä arvokasta työtä ja helpottaa ihmisten arkea? Tule töihin meille Sivina Kotipalveluihin!

Etsimme nyt kasvavaan tiimimme vahvistukseksi positiivista ja asiakaslähtöistä kotisiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen TURUN alueelle.

Yksi palvelutavoitteistamme on, että saisimme joka kerta asiakkaalta lämpimät kiitoksen sanat. Haemme nyt tämän tavoitteen toteuttajaksi ja tiimimme vahvistukseksi reipasta kotisiivoojaa Turun alueelle tammikuusta alkaen. Etsimämme henkilö pitää asiakaspalvelusta ja arvostaa oman työnsä jälkeä! Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, mutta se ei ole välttämätöntä -koulutamme sinut tehtävääsi.

MEILTÄ SAA

Kun työskentelet meillä, sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Maarika. Työsi on säännöllistä, mutta joustavaa päivätyötä, johon saat kattavan perehdytyksen. Työvuorosi ovat tiedossasi aina ajallaan ja huolehdimme siitä, että sinulla sujuu työssäsi hyvin kaikin tavoin. Meillä on säännölliset yhteiset tiimipalaverit ja työhyvinvointitoimintamme on aktiivista. Sinulla on myös käytössäsi yksityinen työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, sekä kulttuuri- ja liikuntaetu heti koeaikasi päätyttyä. Pyhäpäivät ovat meillä vapaita.

TOIVOMME SINULTA

Toivomme että pidät asiakaspalvelusta ja tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme ja arvostat oman työsi jälkeä. Olet täsmällinen ja luotettava. Puhut suomea riittävän hyvin, jotta pystyt kommunikoimaan asiakkaidesi kanssa. Tässä työssä tarvitset B-ajokortin, koska työhön kuuluu liikkumista asiakkaiden luota toiselle.

Sivinalla menestyvät kaikenikäiset ja -taustaiset siistit tyypit! Hae meille nyt!