Categories
Työpaikat

Kotisiivooja Olarin toimipisteelle

Haluatko tehdä arvokasta työtä ja olla asiakkaidemme arjen apu? Nyt siihen tarjoutuu mahdollisuus suomalaisessa perheyrityksessä.

Etsimme Espoon tiimiimme kotisiivoojaa VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN.

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi iloista ja asiakaslähtöistä kotisiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Espoosssa Olarin toimipisteellä, josta käsin liikut asiakkaidemme luokse. Tiimimme on pieni ja saamme jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtamme, joten työympäristö on todella ihanteellinen sekä aloittavalle kotisiivoojalle että jo pidemmän uran tehneelle. Hyvän työn tuloksena asiakasmäärämme kasvavat jatkuvasti, joten työt ja tuntimäärät lisääntyvät tasaisesti.

MEILTÄ SAAT

Meillä työskennellessäsi sinulla on tukenasi huippukiva työyhteisö ja lähiesihenkilösi Noora. Työskentelet yhdessä työparisi kanssa omien vakioasiakkaidesi sekä muiden asiakkaiden kodeissa. Työsi on säännöllinen päivätyö, jossa on kuitenkin jouston varaa. Meiltä saat huolellisen perehdytyksen työhösi ja työvuorosi tietoosi aina ajoissa. Sinusta huolehditaan hyvin ja työhyvinvointitoimintamme on aktiivista. Käytössäsi on Pihlajalinnan työterveyshuolto ja sinut on vakuutettu tapaturmien varalta. Meillä pyhäpäivät ovat aina vapaapäiviä. Tarjoamme sinulle myös Smartum- liikunta- ja kulttuuriedun koeajan jälkeen.

TOIVOMME SINULTA

Etsimämme ammattilainen on taitava asiakaspalvelija, jolla on oikeasti aito halu auttaa asiakkaita. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaidesi kanssa suomeksi.

Tässä työssä sinulla tulee olla B-ajokortti, sillä tarvitset sitä työssäsi (maksamme kilometrikorvaukset oman auton käytöstä verottajan ohjeiden mukaisesti).

LÄHETÄ HAKEMUKSESI PIAN! 🙂