Yksityinen kotihoito

Yksityinen kotihoito tukenasi

Kotihoito on muutakin kuin lääkehoitoa

Kodin tuttu ja turvallinen ympäristö on usein paras paikka ihmisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin säilymisen kannalta. Sivinan yksityinen kotihoito mahdollistaa miellyttävämmän arjen. Me näemme sinut aina yksilönä.

Yksityinen kotihoito on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista palvelua.

Osaava hoitotiimi tukenasi

Sivinan ammattitaitoiset lähi- ja sairaanhoitajat takaavat turvalliset ja luotettavat hoitopalvelut kotiympäristössä vuoden jokaisena päivänä. Tuemme asiakkaidemme omatoimisuutta kuntouttavalla työotteella.

Pieni on kaunista, ainakin hoitotiimissä! Lähi- ja sairaanhoitajamme tulevat nopeasti tutuksi niin asiakkaalle kuin omaisillekin. Toteutamme kaiken hoidon yksilöllisesti jokaisen asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa yhteistyössä. Sivina on rekisteröity palveluntuottaja usealla paikkakunnalla ja yhteistyö kunnallisten tahojen kanssa on meille tuttua. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme omahoitajan, joten asioitasi hoitaa aina sama henkilö – sujuvaa!

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen kartoituskäynti!

  Kokemuksia Sivina kotisiivouksesta

  Arja Partanen-Talsta
  Arja Partanen-Talsta
  27/10/2023
  Työntekijät olivat ystävällisiä ja tehokkaita siitäkin huolimatta, että en ollut tehnyt mitään valmisteluja heidän työnsä mahdollistamiseksi. Työn jälki oli moitteetonta.
  Tapio Marjamäki
  Tapio Marjamäki
  22/09/2023
  Työt tehdään hyvin ja asiallisesti. Ei tupakki- tai kännykkätaukoja. Siivoojat ovat ammattilaisia - heille ei kokoajan tarvitse olla muistuttamassa mitä pitää tehdä. Siivoojat ovat myös sosiaalisia!
  Timo Taskinen
  Timo Taskinen
  07/09/2023
  Siisti tulos ja iloinen palvelu!
  Marja-Liisa Ollila
  Marja-Liisa Ollila
  24/08/2023
  Tulos ylitti odotukset! Huolellista ja hyvää jälkeä, kiitos.

  Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  029 000 1113
  asiakaspalvelu@sivina.fi
  WhatsApp