Categories
Työpaikat

Keikkatöitä lähihoitajille!

Lähihoitaja, kaipaatko vaihtelua työpäiviisi? Haluatko kohdata asiakkaan ajan kanssa? Tule kasvavaan porukkaamme ja tuo meille mukanasi iloinen ja positiivinen asenteesi!

Etsimme työntekijöitä sekä keikkatyöhön että osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Haemme ESPOON kotihoidon tiimiimme lähihoitajia keikkaluontoiseen työhön. Etsimämme sote-ammattilaiset toimivat monipuolisesti kotihoidon ja lapsiperhepalveluiden parissa.

Lähihoitajan työ on monipuolista ja joustavaa. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden tuoda omaa ammatillista osaamistasi kasvavaan ja kehittyvään organisaatioomme. Meillä pääset myös kehittämään omaa ammatillista osaamistasi!

Arvostamme kotiin vietävien palveluiden osaamista ja näkemystä niistä, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme, että sinulta löytyy ammatillista kokemusta joko toimimisesta ikäihmisten tai lapsiperheiden parissa.

MEILTÄ SAAT

Meillä työskentelet joustavasti mukavien työtehtävien parissa kohdaten erilaisia ihmisiä. Sinulla on mahdollisuus kohdata jokainen asiakas ajan kanssa ilman jatkuvaa kiireen tuntua. Kun sairastut, käytössäsi on yksityinen työterveyshuolto. Olet tietysti myös vakuutettu työssäsi tapaturmien varalta. Yli 20h/viikossa tekeville tarjoamme myös liikunta- ja kulttuuriedun. Esihenkilösi Veera on tukenasi aina kun sitä tarvitset ja meillä olet osa mahtavaa työporukkaa, jonka kanssa nautit aktiviisesta työhyvinvointitoiminnasta.

TOIVOMME SINULTA

– Lähihoitajan (tai soveltuvaa sote-alan) tutkintoa
– Ammatillista kokemusta lapsiperheiden ja/tai vanhuspalvelujen parissa toimimisesta
– Reipasta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon
– Tartuntalain mukaista rokotesuojaa

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)